E-men
WATCH FOR YOU
Αυστηρά για αρσενικά
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 40€
No1 eshop since 2007
ΡΟΛΟΓΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΛΟΓΙΑ
Παιδικά Ρολόγια
Θήκες Pολογιών
Κούρδισμα Pολογιών
Ρολόγια Τσέπης
Ξυπνητήρια
Μινιατούρες Ρολόγια
Λουράκια
Είδη Καπνιστού
Κοσμήματα - Ανδρικά Αξεσουάρ
Αρώματα
Περιποίηση
Δώρα
Δώρα για εκείνη
Gadgets - Accessories
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ταμειακές Μηχανές
Εξέλιξη παραγγελίας
Αίτηση επισκευής
Αίτηση επιστροφής
Τρόπος αποστολής
Τρόπος πληρωμής
Διαδικασία επιστροφής
Κατάστημα
Η εταιρεία
Χρήσιμες Συμβουλές


Emen, αριστερά, άλλες σελίδες



Η ασφάλεια των συναλλαγών σας εξασφαλίζεται από την τράπεζα Eurobank


 


 

Τρόπος Αποστολής

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών ACS / ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ. Ο χρόνος παράδοσης ανά προϊοντική κατηγορία είναι ο εξής (αφορά εργάσιμες ημέρες):

ΚατηγορίαΧρόνος παράδοσης
Γραβάτες24 Ώρες
Tie Bars24 Ώρες
Μανικετόκουμπα24 Ώρες
Κασκόλ24 Ώρες
Είδη καπνιστού7 - 9 Ημέρες
ΩρολόγιαΑναγράφονται σε κάθε ρολόι ξεχωριστά στο πεδίο "Διαθεσιμότητα"
Θήκες ωρολογιών7 - 9 Ημέρες
Κούρδισμα ωρολογιών7 - 9 Ημέρες
Κοσμήματα4 Ημέρες
Ζώνες24 Ώρες
Αρώματα3 - 4 Ημέρες
Περιποίηση3 - 4 Ημέρες
Μαλλιά - Τριχόπτωση1 - 2 Ημέρες
Πορτοφόλια7 - 9 Ημέρες
Λουράκια - Ανταλλακτικά
Έως 45 Ημέρες

* Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων ιδιαίτερα σε περιόδους που οι αντιπροσωπείες παραμένουν κλειστές.

* Αν και οι διαθεσιμότητες των προϊόντων ενημερώνονται καθημερινά, το e-men.gr δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές του δεν έχουν ενημερώσει έγκαιρα για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους.

*ΠΡΟΣΟΧΗ. Τα προϊόντα προσφορών  και με έκπτωση άνω του 50% ως επί το πλείστον είναι μοναδικά κι τηρείται σειρά προτεραιότητας ως προς την εκτέλεση των παραγγελιών. Παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την ενημέρωση αποθέματος.

 Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,00 Ευρώ για την Αθήνα και 5,50 Ευρώ για τις αποστολές εκτός Αθηνών.

Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας ξεπερνά τα 40 Ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η προσφορά ισχύει για δέματα του μισού κιλού. Η χρέωση για κάθε επιπλέον μισό κιλό ανεξαρτήτως ποσού είναι τα 0,80€ για την οποία αν προκύψει θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τις πόλεις που δεν υπάρχει έδρα του ταχυμεταφορέα και η παράδοση υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα από αυτά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση καθώς και επιπλέον καθυστέρηση. Εάν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα του ταχυμεταφορέα το οποίο δεν θεωρείται δυσπρόσιτο τότε δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε απαντητικό e-mail με τον κωδικό της παραγγελίας. Κατά την αποστολή των προϊόντων που επιλέξατε θα λάβετε νέο e-mail όπου θα περιλαμβάνονται οδηγίες για την παραλαβή τους (εταιρεία ταχυμεταφορών, ημερομηνία αποστολής, αριθμός αποστολής κτλ.)

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΕΜΑΤΟΣ

Ο πελάτης οφείλει να παραλάβει το δέμα που έχει παραγγείλει με αντικαταβολή, βάση νομοθεσίας που προστατεύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν τον ικανοποιεί μπορεί βεβαίως στη συνέχεια να το επιστρέψει.

Σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, ένα δέμα δε γίνει δεκτό, ή δεν το παραλάβει ο παραλήπτης με ευθύνη του, θα κληθεί να πληρώσει το συνολικό κόστος των μεταφορικών της αποστολής και επιστροφής του δέματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης των χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του κόστους της όλης διαδικασίας διεκδίκησης τους.

 


 
 
Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο.